torstai 17. maaliskuuta 2016

Hiihtolomani

Moi! :)


Hiihtoloma, joka kesti viikon loppui pari viikkoa sitten. Loma oli kiva ja rento. Kaikki päivät vietin Emman kanssa, mikä ei ole mikään yllätys. Olin sukulaisillani yötä ja myös yhden yön Emman luona. Käytiin myös Martan kanssa mölleissä, joista olin todella tyytyväinen, nimittäin toiseksi taas tultiin :)


Jos olet ennenkin lukenut blogiani tiedät varmaan meidän tekemästä agilityseurasta nimeltä Metsän koira harrastajat eli "MKH". Se on edistynyt hyvin ja olemme saaneet aikaiseksi sille myös blogin, jonka avaat tästä. Pyrimme järjestämään kevätkisat niin kuin syksylläkin, mutta ennen sitä on pakko harjoitella kunnolla. Kenttämme on siis metsässä, josta löydät kuvia blogiltani "etsitkö jotain" listalta, sanan MKH:n kohdalta. 


Olin yötä tätini luona Helsingissä. Käytiin Flamingossa keilaamassa ja syömässä. Enoni luona olin yötä suoraan möllieni jälkeen. Emmalla vietin yön perjantaista lauantaihin. Olemme Emman kanssa koukussa kahteen lautapeliin, nimittäin dominoon ja yatzyyn. Illalla pelasimme sitten kaksi matsia, jotka molemmat voitti Emma.

Vain pari hassua kuukautta niin alkaa kesäloma. Ennen sitä on vielä pääsiäisloma, enkä malta odottaa, että pääsen maistelemaan suklaisia herkkuja. Kauppoihinkin on tullut jo paljon pääsiäiseen liittyviä nameja ja pirteitä koristeita. Tästä se kevät nyt sitten alkoi! :)


Päivämääristä jo näkee, ettei postauksia ole näkynyt. Aiheita olisi, mutta en tykkää laittaa tänne pelkkiä kirjoituksia, koska ainakin minusta kuvat tekevä kirjoituksista postauksen.

 

 

 

                                          Martan lemppari:
                                            OMA LYHTY

 

                               Mummoni jalkoja lämmittää
                                     #muntekemättossut

                                   
                                         "yökyläpeli"

                                 


                                           HYVÄÄ KEVÄTTÄ & PÄÄSIÄISTÄ

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti